Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-vízparti-ház-417

Nagycsaládos nyaraló, cégüdülő a vízparton eladó

A 23 férőhelyes nyaraló alkalmas pihenésre, nyaralásra, horgászatra, vízi sportok élvezetére.

Balaton déli partján kellő nagyságú és kellő szélességű vízparttal rendelkező apartmanház, saját stéggel eladó. Az épület jó állapotú, karbantartott, ki van építve a radiátoros központi fűtés, így egész évben használható. Autókkal a telken belül lehet parkolni. Az épületben 23 fő kulturált elhelyezésére van lehetőség.

Saját vízparti telkéről mehet fürdeni, csónakázni, szörfözni, amikor kedve tartja. Az ingatlan a kényelmes, igényes balatoni nyaralásokon kívül, rokonok, barátok, ismerősök, üzleti partnerek fogadására, csapatépítő tréningek megtartására is alkalmas. Cégüdülőként is funkcionálhat.

Amennyiben mindig is szeretett volna egy vízparti nyaralót a Balatonnál, most itt a lehetőség! A vízparti nyaraló vételára: 680 millió Forint. Tulajdonos készpénzt fogad el. Igény szerint többen is megvehetik, rokonok, üzlettársak. Külföldiek, külföldön dolgozók jelentkezését is várom.

Tulajdonos kérésének megfelelően minden további információ a személyes találkozó alkalmával kerül átadásra. A találkozás helyének és időpontjának egyeztetéséhez legyen szíves felhívni, Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon. Várom hívását!

Az eladovizpartiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.